Posted on Leave a comment

Gerçek deri ürünler

Günlük hayatımıza eşlik eden en önemli aksesuar çantalarımızdır. Çanta seçiminde beğenilerimize ek olarak kalite faktörü de önemli oranda alma kararımızı etkiliyor. Deri bir çanta almayı düşünüyorsak ekstra dikkatli bir seçim gerekiyor. Gerçek ve suni deriyi ayırt edebilme becerisi, aldığımız ürünü uzun süreli ve verimli kullanabilme avantajları açısından önemli rol oynuyor.

Gerçek deri çantalar sağlamlığı ile ön plana çıkar ve uzun yıllar boyunca deforme olmadan, yıpranmadan kullanılabilir. Suni deriler ise PVC’den elde edilir. Suni deri çantalar plastik bazlı ham madde içerdiği ve hava geçirgenliği olmadığı için hem sağlığa zararlı hem de kolay deforme olma dezavantajına sahiptir. Kanserojen maddelerden uzak kalmak ve kaliteli ürün kullanımı için gerçek deri çantalar tercih edilmelidir.

Posted on Leave a comment

Deri Çanta Bakımı

Deri çanta modelleri, şık ve kaliteli yapısı ile kadın ve erkek tüm kullanıcıların en fazla tercih ettiği aksesuar çeşitlerinden biri olmaktadır. Gerçek derinin uzun ömürlü bir yapısı vardır. Ancak doğru bakım ile bu sonuç elde edilebilir. Sık kullanılan deri çantalar, sonuç olarak yıpranma ve kirlenme yaşayabilirler. Kullanım hataları ve yanlış bakım uygulamaları bazen çantaların olağandan daha hızlı yıpranıp elden çıkmasına neden olmaktadır.  Deri çantanızı ilk günkü kalitesinde taşımak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken detayları göz ardı etmemelisiniz. Doğru temizlik ve bakım ile deri çantaları daha uzun ömürlü ve kullanışlı hale getirebilirsiniz. Deri çanta temizliği nasıl olmalı konusunda ihtiyacınız olan tüm detaylar bu yazımızda öğrenebilirsiniz.

Posted on Leave a comment

El yapımı ürünler

Güzel şık bir deri çantaya sahip olmayı kim istemez. Şimdi anlatmaya çalışacağım pratik yol ile kendi çantalarımızı kendimiz dikebiliriz. Hemde renk renk. Güzel şık bir deri çantaya sahip olmayı kim istemez. Şimdi anlatmaya çalışacağım pratik yol ile kendi çantalarımızı kendimiz dikebiliriz. Hemde renk renk.

Güzel şık bir deri çantaya sahip olmayı kim istemez. Şimdi anlatmaya çalışacağım pratik yol ile kendi çantalarımızı kendimiz dikebiliriz. Hemde renk renk.Güzel şık bir deri çantaya sahip olmayı kim istemez. Şimdi anlatmaya çalışacağım pratik yol ile kendi çantalarımızı kendimiz dikebiliriz. Hemde renk renk.Güzel şık bir deri çantaya sahip olmayı kim istemez. Şimdi anlatmaya çalışacağım pratik yol ile kendi çantalarımızı kendimiz dikebiliriz. Hemde renk renk.